I.S.G.

 International Services Group - Vlore

  Tel. 00355.69.3521016

 

 

info@iessegi.net

 SHËRBIMET KONSULLORE   -  UDHËTIMISHËRBIME REAL ESTATE  TE MARTOHESH NE SHQIPERI

 

   TE HEQESH DEBIMIN (ESPULSIONE)

 

 TE STUDIOSH E PUNOSH NE ITALI
   TE MARRESH NENSHTETESIN ITALIANE
   NJOHJE TE TITULLIT TE STUDIMIT
   
  Gif precio 468x60
  GIF Brazil 468x60
  Brussel Airlines   Image Banner 468 x 60
  GIF Spagna 468x60  
   

 Per pagesat e tua kemi zgjedhur
 

 sistemi me i thjeshte dhe me i sigurt per te derguar dhe marre para

   - Perkthime ligjore - Akte noteriale - Sherbime perkthimi
   - Kerkesa cerifikate - Praktike per nenshtetesi - Praktika per martes
   - Deklarate vleresimi - Kerkesa rihyrje me konsulence avokate Italian